.
Στον απόηχο μιας εκδήλωσης…

Πέρασε μήνας και παραμένουν οι θετικές εντυπώσεις από μια μια ακόμα πολύ επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος μας στις 4 Φεβρουαρίου 2024 με την κοπή της καθιερωμένης πίτας και τη συνεστίαση που ακολούθησε.

Όλα προγραμματισμένα, όλα συντονισμένα με την ψυχή της οργανώσεως, την έμπειρη επί των δημοσίων σχέσεων κυρία Άννα Μεργούπη, με πολλά και ευμενή σχόλια και θερμά συγχαρητήρια.

Με ευχαρίστηση είδα μεταξύ των εκατό και πλέον συμπατριωτών και φίλων, πολλούς από τους απογόνους των παλαιών ιθυνόντων του Συλλόγου κατά το παρελθόν. Μήπως πρέπει και αυτοί να ευαισθητοποιηθούν και δραστηριοποιηθούν περισσότερο στον Σύλλογο;

Μετά από πολλές δεκαετίας (υπέρ τα εκατό χρόνια), ο Σύλλογος μας είναι πλέον ένας ιστορικός θεσμός με κύρος, είναι ένας θεσμός ιδεολογικός και έχουμε χρέος να τον διατηρήσουμε με ενότητα, με συνέπεια και ενδιαφέρον επ’ αγαθώ του χωριού μας.

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η όλη λειτουργία του βασίζεται πάντα στην εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά του εκάστοτε Προέδρου και των Μελών του Δ.Σ. οι οποίοι παρά τα πάμπολλα προβλήματα της καθημερινότητας που όλοι αντιμετωπίζουμε, διαθέτουν χρόνο και πολλές φορές και χρήμα για την ευρεπή και αποτελεσματική λειτουργία του.

Ο Σύλλογος μας όμως εκτός από την ηθική στήριξη, την οποία θεωρώ δεδομένη ότι παρέχεται από τους Ατσιχωλίτες μέλη του, χρειάζεται και την υλική.

Μια μικρή, ελάχιστη θα έλεγα οικονομική συνδρομή, από όλους όμως, είναι ικανή για την επιβίωση και την εκπλήρωση του σκοπού του.

ΤΑΣΟΣ ΣΚΟΥΡΛΑΣ, τ. Πρόεδρος του Συλλόγου
Το σχόλιό σας...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *