Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021,

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1η Σεπτεμβρίου 2014

Κάθε χρήστης του διαδικτύου που επιθυμεί να εγγραφεί ως χρήστης / συνεργάτης του ιστοτόπου του Συλλόγου Ατσιχωλιτών https://www.atsicholos.gr/ (στο εξής Ιστότοπος, Χρήστης / Συνεργάτης), αποδέχεται αυτομάτως τους όρους χρήσης. Ο Χρήστης / Συνεργάτης μπορεί να απολαμβάνει τα προνόμια του Ιστοτόπου αφού συμπληρώσει την φόρμα εγγραφής και πιστοποιηθεί από τον Σύλλογο η εγγραφή του.

Υποχρεώσεις και ευθύνη χρηστών

Το όνομα (Username) και ο κωδικός πρόσβασης (Password) του Χρήστη / Συνεργάτη είναι προσωπικά και απόρρητα. Ο Χρήστης / Συνεργάτης είναι υπεύθυνος για την χρήση τους.

Τί δεν επιτρέπεται

Τα βάναυσα, συκοφαντικά, ρατσιστικά ή ξενοφοβικά δημοσιεύματα, τα οποία προκαλούν το κοινό αίσθημα και την φήμη άλλων ατόμων, υποκινούν διακρίσεις ή προκαλούν μίσος ατόμου ή ομάδας ανθρώπων λόγω χαρακτηριστικών, εθνικότητας, εθνότητας, φυλής ή θρησκείας, υποκινούν εγκληματικές ή τρομοκρατικές ενέργειες όπως από το νόμο αυτές περιγράφονται, δικαιολογούν εγκλήματα πολέμου ή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, υποκινούν αυτοκτονίες.

Ο Ιστότοπος έχει το δικαίωμα της αποπομπής Χρηστών / Συνεργατών, τα οποία δεν συμμορφώνονται με τους αναγραφόμενους εδώ όρους, που αποτελούν και νόμους του διαδικτύου. Στην περίπτωση που κάποιος Χρήστης / Συνεργάτης δεν συμμορφώνεται με τους ευρωπαϊκούς νόμους περί Internet, είναι υπεύθυνος απέναντι στον νόμο και του απαγγέλλονται κατηγορίες. Σε περίπτωση δικαστικής αγωγής ή άλλης δικαστικής εντολής, ο Ιστότοπος υποχρεώνεται από τον νόμο να παραδώσει στην δικαιοσύνη σχετικές πληροφορίες.

Αποδοχή όρων

Με την ενεργοποίηση του λογαριασμού του Χρήστη / Συνεργάτη, ενεργοποιείται και η συμφωνία των ανωτέρω γενικών όρων μεταξύ του Χρήστης / Συνεργάτης και του Ιστοτόπου. Η συμφωνία προστατεύεται από τους ευρωπαϊκούς νόμους. Οι ανωτέρω γενικοί οροί χρήσης πιθανόν να αλλάξουν στο μέλλον. Οποιαδήποτε τροποποίηση των όρων γίνεται αυτόματα αποδεκτή από τους Χρήστες / Συνεργάτες. Υποχρέωση των Χρηστών / Συνεργατών είναι να ενημερώνονται για τους νέους όρους χρήσης της υπηρεσίας.

Προσωπικά δεδομένα

Ο Ιστότοπος έχει την ηθική και νομική υποχρέωση και ευθύνη να προστετεύει τα προσωπικά δεδομένα των Χρηστών / Συνεργατών του.

ΣΧΟΛΙΑ
Το σχόλιό σας...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *