Κοπή πίτας, συνεστίαση (2014)

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 ο Σύλλογος Ατσιχωλιτών διοργάνωσε και πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας  για το 2014,  στη παλιά ταβέρνα του Κρητικού στην πλάκα. Ακολούθησε συνεστίαση με ζωντανή μουσική και χορό. Στην εκδήλωση 150 Ατσιχωλίτες και Ατσιχωλίτισσες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους και να διασκεδάσουν μέσα σε κλίμα αδελφοσύνης και αγάπης, μέχρι πολύ αργά το απόγευμα.

Ο πρόεδρος Ηλίας Καψιμάλης  σε σύντομο χαιρετισμό του, αφού καλωσόρισε και ευχήθηκε σε όλους τους παραβρεθέντες για την καλή χρονιά, κάλεσε τους νέους, η παρουσία των οποίων ήταν αξιοσημείωτη, να πυκνώσουν τις τάξεις του συλλόγου, δεδομένου ότι αυτοί θα κληθούν να είναι οι συνεχιστές του σπουδαίου έργου που επιτέλεσε και επιτελεί ο σύλλογος, την υπέρ αιωνόβια πορεία του. Δεν παρέλειψε να επαινέσει και να συγχαρεί δημοσίως τις υπεύθυνες δημοσίων σχέσεων του συλλόγου, Άννα Μεργούπη και Μαρία Τσουτσάνη για την άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή της εκδήλωσης .

Σημαντική και συγκινητική για όλους ήταν η παρουσία της 100χρονίτισσας Ελένης Σαραντοπούλου, το γένος Χρήστου Λαμπρόπουλου, η οποία δεν παραλείπει ποτέ να παραβρίσκεται στις εκδηλώσεις του συλλόγου.
Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή, ο τέως Δήμαρχος Γόρτυνος Κώστας Μιχόπουλος, η τέως αντιδήμαρχος Βούλα Κωσταρίδου, η γενική γραμματέας της Πανγορτυνιακής Ένωσης Μαρία Αγγελοπούλου, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Καρυτινών και ατσιχωλικής καταγωγής Θανάσης Λιάπης και ο αντιπρόεδρος  του συλλόγου Κρυονεριτών  Θανάσης Μανωλόπουλος.

Βλ. άλμπουμ...

Το σχόλιό σας...

Πρόσφατα σχόλια