Το εντευκτήριο

Εδώ και καιρό λειτουργεί το κοινοτικό Εντευκτήριο του Ατσιχώλου. Στεγάζεται στο παλιό Δημοτικό Σχολείο, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου. Είναι πλήρως εξοπλισμένο και μπορεί να εξυπηρετήσει διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο Σύλλογος προέβη σε ορισμένες εργασίες για την ευπρεπή παράδοση του Εντευκτηρίου (αλλαγή φθαρμένης πόρτας εισόδου επιδιόρθωση και γυάλισμα του ξύλινου πατώματος, εξοπλισμός εστίασης κτλ.), ενώ με την φροντίδα και προσωπική εργασία των Θ. Τσουτσάνη, Χρήστου Θεοχάρη, Δημ. Αγγελοπουλου, Ηρώδη Μποζίκα έγινε ο ευπρεπισμός και ο διάκοσμος της αιθούσης.

Μπαίνοντας στο χώρο διαπιστώνεις ότι κάποιοι Ατσιχωλίτες έχουν καταθέσει το χρόνο και το μεράκι τους για τη άψογη λειτουργία και παρουσία του. Στο Εντευκτήριο ασχολούνται κυρίως και αμισθί η Βούλα Μπερτζελέτου, η Βασω Μπερτζελέτου, ο Θοδωρής Τσουτσάνης και ο Γιώργος Μπερτζελέτος. Εντύπωση προκαλεί ο διάκοσμος του χώρου, απλά λουλούδια του αγρού έχουν μεταμορφωθεί σε όμορφες ανθοσυνθέσεις…

Μένει να λειτουργήσει και ο Ξενώνας, ώστε η παράλληλη λειτουργία τους να αποτελέσει πόλο έλξης και διαμονής των επισκεπτών του χωριού μας.

Βλ. άλμπουμ...

Πρόσφατα σχόλια