Ανακοινώσεις

Προσφορές:

Τα αδέλφια Βασίλειος, Μαρία και Ιωάννα Κων. Β. Δρακοπούλου προσέφεραν στο ταμείο του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» 150,00 € εις μνήμη των γονέων τους Κωνσταντίνου και Σταυρούλας, με την ευκαιρία του Τεσσαρακονθημέρου Μνημοσύνου της μητέρας τους Σταυρούλας, στο οποίο παρευρέθη εκπρόσωπος του Συλλόγου.

Πρόσκληση:

2P1110621 Εκτύπωση, από άλμπουμ... Ο Σύλλογος Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» ανακοινώνει προτίθεται να προχωρήσει στην εκμετάλευση του ξενώνα. Καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους του Συλλόγου για μία πρώτη επαφή και περισσότερες διευκρινίσεις.

Για την αποπεράτωση του ξενώνα απομένουν η έκδοση αδείας λειτουργίας, η αποκατάσταση του ισογείου χώρου και η διαμόρφωση του εξωτερικού περιβάλλοντος χώρου. Απευθύνουμε έκκληση σ’ όλους τους πατριώτες, να βοηθήσουν τον Σύλλογο στην αποπεράτωση του σημαντικότατου για το χωριό μας αυτού έργου. Συνδρομές ή εμβάσματα στον λογαριασμό:

Σύλλογος Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος»
GR38 0172 0570 0050 5706 3206 873
Τράπεζα Πειραιώς

Έκκληση:

Αγαπητοί Συντοπίτες.

Όλοι μας βιώσαμε την μετατροπή του Σχολείου σε Εντευκτήριο του Συλλόγου μας, ένα χώρο που όλοι μας χαιρόμαστε να περνάμε ένα ευχάριστο διάστημα με τους δικούς μας επισκέπτες η φιλοξενούμενους μας κάτι που όντως έλειπε από το χωριό μας.

Η προσπάθειά μας αυτή υποστηρίχθηκε οικονομικά από τον Σύλλογό μας. Όμως ακόμα χρειαζόμαστε χρήματα ώστε να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκινήσαμε. Απευθυνόμαστε λοιπόν σε όλους σας γνωρίζοντας την αγάπη σας για το χωριό μας και την ανάγκη μας να υπάρχει ένας χώρος που πραγματικά αν και απαραίτητος μας έλειπε, σας ανακοινώνουμε λοιπόν ότι έχει ανοιχθεί ο λογαριασμός 6312-128592-273 της Τράπεζας Πειραιώς στα ονόματα του εκπροσώπου του Συλλόγου κ. Θεόδωρου Τσουτσάνη και του Παρέδρου κ. Γεωργίου Παναγόπουλου.

Βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε όλοι σας παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ενημερώνουμε ότι τα ονόματα των συνδρομητών θα αναρτηθούν.

Ατσίχολος, 25 Οκτωβρίου 2014

Γεώργιος Παναγόπουλος
Θεόδωρος Τσουτσάνης

Πρόσφατα σχόλια