Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021,

Ανακοίνωση τού Συλλόγου Ατσιχωλιτών

21 Δεκεμβρίου 2020

Επειδή ο κορωνοιός έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή μας, ο Σύλλογος ανέστειλε ολες τις τρέχουσες και προγραμματισμένες δραστηριότητές του. Έτσι, δεν προγραμματίσαμε τις εκδηλώσεις μας του Δεκαπενταύγουστου και των Αγίων Ταξιαρχών στο χωριό. Προβληματική, όμως, εκ των πραγμάτων, αποδείχθηκε και η καθημερινή κατ’ έτος έκδοση του ημερολογίου μας καθώς και η γιορτή της πίτας για το 2021, οπότε και οι δύο αυτές δραστηριότητες δεν θα πραγματοποιηθούν.

Ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε, με τον εμβολιασμό του πληθυσμού να αποκατασταθεί σύντομα η υγειονομική κατάσταση στην πατρίδα μας, αλλα και παγκοσμίως, με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Θα έχουμε τότε μπροστά μας το χρόνο, αφού επανέλθουμε στην κανονικότητα, να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας όπως πρώτα και καλύτερα.

Ευχόμεθα σε όλους Καλά Χριστούγεννα! Και το σημαντικό και επετειακό Έτος 2021, των 200 χρόνων Εθνικής Ανεξαρτησίας, να βρει όλους μας προπαντός υγιείς και ευτυχείς! Με προσοχή και υπομονή λοιπόν θα τα καταφέρουμε.

Υπενθυμίζουμε, για όποιον επιθυμεί να καταβάλει την όποια ετήσια συνδρομή του, τον αρ. λογαριασμού του συλλόγου GR380172 0570005057063206873.

Ο καταξιωμένος εις ΗΠΑ γιατρός Γεώργιος Α. Γαϊτανάρης και η αδελφή του Ξένη κατέθεσαν στο ταμείο του συλλόγου το ποσό των 1.000 ευρώ εις μνήμη Νικολάου και Ελένης Γαϊτανάρη, Ελένης Λάλου και Ιωάννη Τσάπα. Ο Σύλλογος τους συγχαίρει και τους ευχαριστεί θερμά.

Δεκέμβριος 2020
Από το Διοικητικό Συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑ
Το σχόλιό σας...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *