.
Κοπή πίτας και συνεστίαση 2019

Την Κυριακή το μεσημέρι 10 Φεβρουαρίου 2019, στο Κέντρο «Σπηλιά της Ακρόπολης», στην Πλάκα, πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίττας με συνεστίαση, από τον Σύλλογο Ατσιχωλιτών. Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ., είχαν την ευχαρίστηση να υποδεχθούν στην Εκδήλωση εκατό περίπου συμπατριώτες ατσιχωλίτες και ατσιχωλίτισσες με τους Φίλους τους, μέσα σε συγκινητικό πνεύμα πατριωτικής σύμπνοιας και αλληλεγγύης. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος ευχαρίστησε όλους όσους συμπαρίστανται στον Σύλλογο, τους συνεργάτες του μέλη και τα παριστάμενα πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που και αυτά είχαν προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στο παρελθόν. Ιδιαίτερα οξύς ήταν προς την Δημοτική Αρχή, η οποία επί μια τετραετία και παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις του Συλλόγου και παρά τις υποσχέσεις που εδίδοντο κάθε φορά, για υλοποίηση απαραιτήτων έργων στο χωριό έδειξε παντελή αδιαφορία και ουδέν έπραξε. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που δεν προσκλήθηκε σαν ελάχιστο μέσο διαμαρτυρίας.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος έκοψε την πίττα με ευχές για το 2019. Το φλουρί έτυχε στην Ράνια Φ. Χριστοπούλου. Ακολούθησε εκλεκτό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, κυρίως με το κλαρίνο του δεξιοτέχνη νεαρού κλαρινίστα Νικ. Δαλιάνη, συνοδευόμενου από το λαούτο του Πέτρου. Και οι δύο έδωσαν ρεσιτάλ στα γνήσια τοπικά μας τραγούδια που ξεσήκωσαν κυριολεκτικά, με τον χορό να διαρκεί αδιαλείπτως μέχρι πολύ αργά το απόγευμα.

Παραβρέθηκαν ο Δημ. Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Κων. Μιχόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Γόρτυνος Δημ. Γιώτης, ο φίλος Πρόεδρος του Συλλόγου Κρυονεριτών Θαν. Μανωλόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Βλαχορραφτιτών φίλος συγγραφέας, Σοφ. Δημητρακόπουλος, η πρ. Αντιπρόεδρος της Παγγορτυνιακής Ενώσεως Μαρία Αγγελοπούλου, η οποία μας τιμά πάντα με την παρουσία της και ο εκδότης του «Αρκαδικού Κήρυκα» Σπ. Τσαρμπόπουλος.

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια στις διοργανώτριες της εκδήλωσης Μαρία Τσουτσάνη και Άννα Μεργούπη.

Το σχόλιό σας...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *