.
Κοινωνικά συμβάντα…

Απεβίωσε την 21η Δεκεμβρίου 2023 στο Σχηματάρι Βοιωτίας σε ηλικία 67 ετών ο Αργύριος Δρακόπουλος του Δημητρίου*. Η κηδεία του ετελέσθη την μεθεπομένη στον Ιερό Ναό των Αγίων Ταξιαρχών Σχηματαρίου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

* Επιλέξτε το όνομα για να δείτε τον γενεαλογικό κλάδο…

- Απεβίωσε την 15η Οκτωβρίου 2023 σε ηλικία 94 ετών ο Θεόδωρος Κουρέτας, σύζυγος Αθανασίας Γ. Χρονοπούλου εξ Ατσιχώλου*. Η κηδεία του ετελέσθη την επομένη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγαλοπόλεως. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Ανδρέα Τσουτσάνη του Θεοδώρου τελείται την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, ώρα 09.30΄ στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Περιστερίου.

- Απεβίωσε την 1η Ιουνίου 2023 στην Αθήνα σε ηλικία 53 ετών η Παναγιώτα Λουμιώτη, θυγατέρα της Μαρίας Κόκκορη και του Αντωνίου Σπυρόπουλου. Η κηδεία της ετελέσθη την 3η Ιουνίου 2023 στο Κοιμητήριο Καλαμάτας. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Απεβίωσε την 15η Μαΐου 2023 στην Αθήνα σε ηλικία 76 ετών ο Ανδρέας Τσουτσάνης του Θεοδώρου. Η κηδεία του ετελέσθη την 18η Μαΐου 2023 στην Ευαγγελίστρια Περιστερίου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Απεβίωσε την 13η Απριλίου 2023 στην Αθήνα σε ηλικία 94 ετών ο Παναγιώτης Δρακόπουλος του Αργυρίου. Η κηδεία του ετελέσθη το Μέγα Σάββατο 15 Απριλίου 2023 στο χωριό. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε την 12η Μαρτίου 2023 στο Τορόντο Καναδά σε ηλικία 87 ετών η Μαρία θυγατέρα Νικολάου Ηλιόπουλου (Μυλωνά)*. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Απεβίωσε την 11η Μαρτίου 2023 στην Αθήνα σε ηλικία 85 ετών ο Ιωσήφ Βαρβαρέσος του Παναγιώτη και της Ελένης το γένος Σπ. Δρακόπουλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε την 26η Φεβρουαρίου 2023 στην Αθήνα σε ηλικία 63 ετών ο Θεόδωρος Δρακόπουλος του Αγγέλου και της Παναγιώτας (Τούλας) το γένος Παπαντωνίου εξ Ελληνικού. Η κηδεία του ετέσθη στο Ελληνικό την 2α Μαρτίου 2023. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε στην Αθήνα σε ηλικία 78 ετών και κηδεύτηκε την 1η Μαρτίου 2022 στο Νεκροταφείο της Καισαριανής ο Δημήτριος Σαραντόπουλος του Ιωάννου και της Ελένης το γένος Χρ. Λαμπροπούλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών και εκηδεύθη στην Καλαμάτα την 13η Φεβρουαρίου 2023 ο Παναγιώτης Παπανικολάου του Κυριάκου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Ευσταθίου Γούβαλη του Ιωάννου και της Όλγας το γένος Αργ. Δρακοπούλου τελείται την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, ώρα 10.45΄ στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών Κορυδαλλού.

Έτος 2022

Απεβίωσε την 23η Δεκεμβρίου 2022 στην Αθήνα σε ηλικία 63 ετών ο Ευστάθιος Γούβαλης του Ιωάννου και της Όλγας το γένος Αργ. Δρακοπούλου. Η κηδεία του την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 ώρα 12.00΄ στους Αγίου Ταξιάρχες Κορυδαλλού και η ταφή του στο Γ΄ Νεκροταφείο (Νίκαιας). Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της. 

- Απεβίωσε την 19η Δεκεμβρίου 2022 στην Αθήνα σε ηλικία 76 ετών ο Κωνσταντίνος Μπρούστας του Αθανασίου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της. Δεν θα γίνει κηδεία, αλλά καύση της σωρού του εκλιπόντος.

- Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Χριστίτσας, σύζ. Κων. Τσουτσάνη, το γένος Αργ. Δρακοπούλου*, ετελέσθη  την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Κάτω Πατησίων.

- Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Μαρίνας, σύζ. Κυρ. Ταγκαλάκη, το γένος Βασ. Σωτηροπούλου*, ετελέσθη το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου, πλησίον Σταθμού Λαρίσης.

- Απεβίωσε την 9η Σεπτεμβρίου 2022 στην Αθήνα σε ηλικία 75 ετών η Ουρανία (Ράνια), σύζ. Φώτη Χριστόπουλου. Η κηδεία της ετελέσθη την 13η Σεπτεμβρίου 2022 στο Νεκροταφείο Χαλανδρίου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Απεβίωσε την 4η Σεπτεμβρίου 2022 στην Αθήνα σε ηλικία 92 ετών η Μαρίνα, σύζ. Κυριάκου Ταγκαλάκη, το γένος Βασ. Σωτηροπούλου. Η κηδεία της ετελέσθη την 8η Σεπτεμβρίου 2022 στο Γ΄ Νεκροταφείο. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Απεβίωσε την 4η Σεπτεμβρίου 2022 στην Αθήνα σε ηλικία 95 ετών η Χριστίτσα, σύζ. Κωνσταντίνου Τσουτσάνη, το γένος Αργ. Δρακοπούλου. Η κηδεία της ετελέσθη την 6η Σεπτεμβρίου 2022 στο χωριό. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Απεβίωσε την 4η Ιουλίου 2022 στην Αθήνα σε ηλικία 92 ετών η Ασήμω, σύζ. Νικολάου Λαβδιώτη, το γένος Θωμοπούλου. Η κηδεία της ετελέσθη την μεθεπομένη στο χωριό. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της. Εις μνήμη της εκλιπούσας Ασήμως Λαβδιώτη η οικογένειά της κατάθεσε το ποσό των 300 ευρώ στο ταμείο του Συλλόγου. Μαζί με τις ευχαριστίες μας επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια μιας άξιας γυναίκας.

- Απεβίωσε την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 στην Αθήνα ο Τσουτσάνης Ιωάννης του Θεοδώρου, ετών 89. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 ώρα 12.00′ από τον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ατσιχώλου.

- Απεβίωσε και εκηδεύθη στην Τρίπολη την 20ή Μαΐου 2022 ο Παναγιώτης Μπερτζελέτος του Δημητρίου, ετών 80. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε την 12η Μαΐου 2022 στην Αθήνα και κηδεύθηκε την 16η Μαΐου 2022 στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος του Νικολάου, ετών 92. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

Έτος 2021

Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Φωτεινής Μεργούπη, συζ. Χρήστου Μεργούπη, το γένος Δρακοπούλου, εις μνήμην και τού αποβιώσαντος εις Αμερική υιού της Άγγελου Χρ. Μεργούπη, ετελέσθη την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Κάτω Πατησίων Αθηνών..

- Απεβίωσε την 13η Σεπτεμβρίου 2021 στην Αθήνα σε ηλικία 98 ετών η Φωτεινή Μεργούπη, σύζ. Χρήστου Μεργούπη, το γένος Δρακοπούλου. Η κηδεία της ετελέσθη την μεθεπομένη 15 Σεπτεμβρίου 2021 ώρα 12.00΄ στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ατσιχώλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Απεβίωσε την 7η Ιουνίου 2021 στον Κορυδαλλό σε ηλικία 80 ετών η Ελένη σύζ. Γεωργίου Τσαούλη, το γένος Γεωργίου Παναγοπούλου και εκηδεύθη την επομένη στο Νεκροταφείο Σχιστού. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήριαπρος τους οικείους και συγγενείς της.

- Απεβίωσε την 8η Φεβρουαρίου 2021 και εκηδεύθη την επομένη στον Ατσίχωλο η Δήμητρα σύζ. Νικολάου Λιάπη, το γένος Μαθιοπούλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

Έτος 2020

Απεβίωσε την 28η Δεκεμβρίου 2020 στην Αθήνα και εκηδεύθη την επομένη στο 2ο Νεκροταφείο η Μαρία σύζ. Γεωργίου Τσίρκα, το γένος Γ. Μπερτζελέτου, ετών 91. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς τηςυ.

- Απεβίωσε πρόσφατα και εκηδεύθη στην Αθήνα η Μαρία θυγατέρα Χρήστου Λαμπρόπουλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Μαρίας σύζ. Παν. Νικολοπούλου, το γένος Αλεξοπούλου (εκ Σύρνας), θα τελεσθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στον στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ατσιχώλου.

- Απεβίωσε την 15η Αυγούστου 2020 στην Αθήνα και εκηδεύθη την επομένη στο χωριό η Μαρία σύζ. Παν. Νικολοπούλου, το γένος Αλεξοπούλου (εκ Σύρνας), ετών 95. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της

- Απεβίωσε την 10η Ιουλίου 2020 και εκηδεύθη στις 13 του μηνός στην Αθήνα ο Γεώργιος Γιαννακάς του Γρηγορίου και της Αθανασίας (το γένος Τριαντάφυλλου Τσουτσάνη), ετών 71. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε την 7η Ιουλίου 2020 και εκηδεύθη στην Αθήνα η Κυριακούλα σύζ. Ταξιάρχη Τσουτσάνη, το γένος Σωτηροπούλου, ετών 97. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Απεβίωσε σήμερα 16 Ιουνίου 2020 στην Αθήνα η Ελένη σύζ. Κωνσταντίνου Λάλου, το γένος Γαϊτανάρη, ετών 103. Η κηδεία της θα γίνει στον Ατσίχωλο την Πέμπτη 18 του μηνός. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

Απεβίωσε σήμερα 24 Απριλίου 2020 στην Αθήνα ο Ιερώνυμος (Μάκης) Παν. Σεΐζης, ετών 63, πρώην Γραμματέας του Συλλόγου μας. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε την 20ή Απριλίου 2020 στην Αμερική ο Άγγελος Χρ. Μεργούπης, ετών 69. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε την 25η Μαρτίου 2020 και εκηδεύθη στην Αθήνα ο Νικόλαος Ι. Τσουτσάνης, ετών 72. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Αθανασίου Σπ. Δρακόπουλου, θα τελεσθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στον στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ατσιχώλου.

Έτος 2019

Απεβίωσε την Πέμπτη 26η Δεκεμβρίου 2019 στην Αθήνα ο Αθανάσιος Σπ. Δρακόπουλος, ετών 85. Η κηδεία του ετελέσθη το Σάββατο 28η Δεκεμβρίου 2019 στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ατσιχώλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Την Κυριακή 8η Σεπτεμβρίου 2019 τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Ατσιχώλου Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο υπέρ μνήμης Γεωργίου Σκούρτη. Οι οικείοι του πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους τα καθιερωμένα καφέ, κόλλυβα, κονιάκ, βουτήματα και γεύμα στην πλατεία του χωριού.

- Απεβίωσε την 3 Αυγούστου 2019 στην Αθήνα ο Γεώργιος Σκούρτης, σύζ. Στέλλας Σκουρλά, ετών 99. Η κηδεία του ετλέσθη την 6η Αυγούστου 2019 στο Νεκροταφείο Ζωγράφου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε την 4η Ιουνίου 2019 στην Αθήνα ο Σωτήριος Αργ. Δρακόπουλος, ετών 79. Η κηδεία του ετελέσθη στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ατσιχώλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε την 26η Μαΐου 2019 και εκηδεύθη στην Αθήνα η Ειρήνη (Ρένα) σύζ. Χρήστου Γ. Μπερτζελέτου, ετών 88. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε την 10η Μαΐου 2019 στην Αθήνα ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος του Νικολάου, ετών 79. Η κηδεία του ετελέσθη 14η Μαίου 2019 στον Μητροπολιτικό Ναό Νέας Ιωνίας. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Ελένης συζ. Περικλή Σωτηρόπουλου, το γένος Αντωνοπούλου, ετελέσθη το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών Τρίπολης.

- Απεβίωσε την 10η Απριλίου 2019 και εκηδεύθη στην Αθήνα η Ηρώ σύζ. Χρήστου Δρακόπουλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Ιωάννη Β. Τσάπα ετελέσθη το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κυψέλης.

- Απεβίωσε την 25η Μαρτίου 2019 στην Αθήνα και εκηδεύθη στο Ελληνικό Γορτυνίας η Παναγιώτα (Τούλα) σύζ. Άγγελου Δρακόπουλου, το γένος Παπαντωνίου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε την 17η Μαρτίου 2019 στην Αθήνα η Κωνσταντίνα σύζ. Αναστασίου Πολλάκη, το γένος Γ. Χρονόπουλου, ετών 90. Η κηδεία του ετελέσθη την μεθεπομένη στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ατσιχώλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε μέσα Μαρτίου 2019 και εκηδεύθη στην Τρίπολη η Ελένη σύζ. Περικλή Σωτηρόπουλου, το γένος Αντωνοπούλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε την 9η Μαρτίου 2019 στην Αθήνα ο Ιωάννης Τσάπας του Βασιλείου, ετών 86. Η κηδεία του ετελέσθη την επομένη στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ατσιχώλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε την 22α Φεβρουαρίου 2019 στην Αθήνα ο Νικόλαος Γαϊτανάρης του Γεωργίου, ετών 99. Η κηδεία του ετελέσθη στο Νεκροταφείο της Βουλιαγμένης την 25η Φεβρουαρίου 2019. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του, θα συγκληθεί δέ πάραυτα προκειμένου να αποδώσει τα δέοντα στον εκλιπόντα ευεργέτη του χωριού.

- Απεβίωσε την 19η Φεβρουαρίου 2019 στη Νέα Μάκρη Αττικής η Κανέλλα σύζ. Παν. Χριστοδουλόπουλου, το γένος Καν. Χριστοπούλου, ετών 88. Η κηδεία της ετελέσθη την 20ή Φεβρουαρίου 2019. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

Έτος 2018

Απεβίωσε την 9η Νοεμβρίου 2018 στην Αθήνα ο Κωνσταντίνος Δρακόπουλος του Παναγιώτου, ετών 83. Η κηδεία του ετελέσθη την 10η Νοεμβρίου 2018 στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ατσιχώλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε την 9η Οκτωβρίου 2018 στην Αθήνα ο Μιχαήλ Δρακόπουλος του Παναγιώτου, ετών 86. Η κηδεία του ετελέσθη την 13η Οκτωβρίου 2018 στο Νεκροταφείο Χαλανδρίου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε την 17η Αυγούστου 2018 η Βασιλική (Βάσω) σύζ. Αντωνίου Πάσχου, το γένος Παν. Κάνιστρα, ετών 93. Η κηδεία της ετελέσθη την 18η Αυγούστου 2018 στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ατσιχώλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Απεβίωσε την 10η Ιουνίου 2018 στην Αθήνα ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος του Ευαγγέλου, ετών 92. Η κηδεία του ετελέσθη την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ατσιχώλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε την 17η Μαΐου 2018 η Σοφία σύζ. Ιωάννου Λάλου, το γένος Ροδοπούλου, ετών 83. Η κηδεία της τελείται το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, ώρα 13.00΄ στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ατσιχώλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Απεβίωσε την 14η Μαρτίου 2018 στην Αθήνα ο Σωτήρος Λαμπρόπουλος του Αποστόλου, ετών 82. Η κηδεία του ετελέσθη στο Νεκροταφείο Καλυβίων Αττικής. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε την 5η Μαρτίου 2018 στην Αθήνα ο Ιωάννης Τσουτσάνης του Θεοδώρου, ετών 78. Η κηδεία του θα τελεσθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 στο Γ΄ Νεκροταφείο. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε την 21η Ιανουαρίου 2018 η Αφροδίτη σύζ. Βασιλείου Χρστοπούλου, το γένος Βασ. Κόκκορη, ετών 80. Η κηδεία της ετελέσθη την 23η Ιανουαρίου 2018 στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ατσιχώλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Απεβίωσε την 13η Ιανουαρίου 2018 στο χωριό ο Βασίλειος Ν. Αγγελόπουλος, ετών 88, συνταξιούχος Αγροφύλαξ. Η κηδεία του ετελέσθη την επομένη στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Ατσιχώλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

Έτος 2017

Απεβίωσε την 20ή Νοεμβρίου 2017 στην Αθήνα ο Παναγιώτης Χριστοδουλόπουλος, ετών 89, σύζυγος Κανέλλας Καν. Χριστοπούλου. Η κηδεία του ετελέσθη την 21η Νοεμβρίου 2017 στο Νεκροταφείο Ν. Μάκρης. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε την 9η Νοεμβρίου 2017 στην Αθήνα ο Δρακόπουλος Ιωάννης του Σπύρου, ετών 74. Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του Γιάννη Δρακόπουλου, ενός καλού συμπατριώτη μας που πάντοτε ενδιαφερόταν για το χωριό και συνέδραμε τον Σύλλογο πολλαπλώς.

- Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Αναστασίου Γ. Παναγόπουλου ετελέσθη την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ατσιχώλου.

- Απεβίωσε την 11η Οκτωβρίου 2017 στην Αθήνα ο Χέρρας Κωνσταντίνος του Μιλτιάδου και της Αγγελικής, το γένος Γ. Μπερτζελέτου, ετών 77. Η κηδεία του ετελέσθη την 13η Οκτωβρίου 2017, ώρα 16.00΄, στο Νεκροταφείο Κηφισιάς. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Απεβίωσε την 30ή Σεπτεμβρίου 2017 στην Αθήνα η Βασιλική (Κούλα) Τσουτσάνη, σύζ. Παν. Αθ. Τσουτσάνη, το γένος Θωμοπούλου, εκ Βλαχοράφτη, ετών 84. Η κηδεία της ετελέσθη την 2α Οκτωβρίου 2017 στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Απεβίωσε την 24η Σεπτεμβρίου 2017 στο χωριό ο Αναστάσιος Γ. Παναγόπουλος, ετών 83. Η κηδεία του ετελέσθη την 25η Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 14.00΄, στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Ατσιχώλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

- Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Σταυρούλας συζ. Κων. Β. Δρακοπούλου, το γένος Βλασσά, ετελέσθη την Κυριακή 16η Ιουλίου 2017, ώρα 09.30΄, στον Ι. Ναό Αναλήψεως Σ. Σταθμού Οινόης Βοιωτίας. Παρευρέθη εκπρόσωπος του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος». Τα τέκνα της μνημονευθείσης, Βασίλειος, Μαρία και Ιωάννα, προσέφεραν στο ταμείο του Συλλόγου 150,00 € εις μνήμη των γονέων τους Κωνσταντίνου και Σταυρούλας.

- Απεβίωσε την 7η Ιουνίου 2017 στην Αθήνα η Σταυρούλα σύζ. Κων. Β. Δρακοπούλου, το γένος Βλασσά, ετών 86. Η κηδεία της ετελέσθη την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, ώρα 17.00΄, στον Ι. Ναό Αναλήψεως Σ. Σταθμού Οινόης Βοιωτίας.  Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Απεβίωσε την 7η Μαϊου 2017 στην Αθήνα η Ελένη Γαϊτανάρη, σύζ. Νικολάου Γ. Γαϊτανάρη, το γένος Γεωργαντά εξ Ελληνικού, ετών 96. Η κηδεία της ετελέσθη την Δευτέρα 8 Μαϊου 2017, ώρα 12.ο0΄, στον Ι. Ναό Αγίου Βασιλείου Βουλιαγμένης . Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της αποθανούση και ιδιαιτέρως προς τον συζύγό της, ευεργέτη του χωριού.

- Απεβίωσε την 27η Ιανουαρίου 2017 στην Αθήνα ο Αντώνης Σπυρόπουλος, σύζ. Μαρίας Β. Κόκκορη, ετών 79. Η κηδεία ετελέσθη την 31η Ιανουαρίου 2017, ώρα 14.30΄, στο Γ΄ Νεκροταφείο. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του αποθανόντος.

Έτος 2016

Απεβίωσε την 31η Δεκεμβρίου 2016 στην Αθήνα ο Παναγιώτης Θ. Δρακόπουλος, ετών 46. Η κηδεία του ετελέσθη την Τρίτη 3η Ιανουαρίου 2017, ώρα 15.00΄, στο Νεκροταφείο Χαλανδρίου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του αποθανόντος.

- Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Νικολάου Γ. Γαϊτανάρη ετελέσθη την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 09.00΄, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ατσιχώλου.

- Απεβίωσε την 13 Νοεμβρίου 2016 και εκηδεύθη στον Ατσίχωλο ο Νικόλαος Γεωργίου Γαϊτανάρης, ετών 44. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του αποθανόντος.

- Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Στέλλας συζ. Ιωάννου Β. Τσάπα, θα τελεσθεί την Κυριακή 2α Οκτωβρίου 2016, ώρα 09.00΄στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιεράς Μονής Καλαμίου Ατσιχώλου.

- Απεβίωσε την 27η Αυγούστου 2016 στην Αθήνα η Στέλλα σύζ. Ιωάννου Β. Τσάπα σε ηλικία 73 ετών. Η κηδεία της ετελέσθη την επομένη στον Ατσίχωλο. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της αποθανούσης.

- Απεβίωσε την 29η Ιουνίου 2016 και εκηδεύθη στην Αθήνα (Γ΄ Νεκροταφείο, 04.07.2016), ο Κυριάκος Ταγκαλάκης, εκ Καρυταίνης, σύζ. Μαρίνας Β. Σωτηροπούλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του αποθανόντος.

- Απεβίωσε την 4η Μαΐου 2016 και εκηδεύθη στην Αθήνα, ο Aργύριος Kαλπακής, υιός της Ουρανίας, το γένος Κωνσταντίνου Λάλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του αποθανόντος.

- Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Σταυρούλας (Βούλας) σύζ. Παν. Ρεμπή, το γένος Αργ. Δ. Δρακοπούλου, ετελέσθη την Κυριακή 31η Ιανουαρίου 2015, ώρα 10.00΄στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Άνω Καλαμακίου.

- Απεβίωσε την 18η Ιανουαρίου 2016 και εκηδεύθη στην Αθήνα, σε ηλικία 90 ετών, ο Νικόλαος Χρ. Λαμπρόπουλος. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

Έτος 2015

Απεβίωσε την 24η Δεκεμβρίου 2015, στην Αθήνα, σε ηλικία 82 ετών, η Σταυρούλα (Βούλα) σύζ. Παν. Ρεμπή, το γένος Αργ. Δ. Δρακοπούλου. Η κηδεία της τελείται στο Νεκροταφείο Βύρωνος την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Απεβίωσε αρχές Δεκεμβρίου 2015 στο εξωτερικό και εκηδεύθη στην Αθήνα, σε ηλικία 82 ετών, ο Σπύρος Β. Δρακόπουλος. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Παναγιώτη Σεΐζη και Μαγδαληνής σύζ. Παν. Σεΐζη, το γένος Αργ. Δ. Δρακοπούλου, τελείται την Κυριακή 18η Οκτωβρίου 2015, ώρα 10.00΄στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Περιστερίου.

- Απεβίωσε την 13 Οκτωβρίου 2015, στην Αθήνα, σε ηλικία 90 ετών, η Παγώνα σύζ. Αθαν. Αναστασοπούλου, το γένος Βασ. Κ. Δρακοπούλου. Η κηδεία της ετελέσθη στο Νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Νικολάου Καν. Χριστοπούλου ετελέσθη την Κυριακή 4η Οκτωβρίου 2015, ώρα 09.30΄στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Κάτω Πατησίων.

- Απεβίωσε την 26η Σεπτεμβρίου 2015, στην Αθήνα, σε ηλικία 90 ετών, η Μαγδαληνή σύζ. Παν. Σεΐζη, το γένος Αργ. Δ. Δρακοπούλου. Η κηδεία της ετελέσθη στη γενέτειρά του συζύγου της Μυρτιά Ηλείας. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Απεβίωσε την 20ή Σεπτεμβρίου 2015, στην Αθήνα, σε ηλικία 73 ετών, η Όλγα Πέτρου Τσουτσάνη.

- Απεβίωσε την 10η Σεπτεμβρίου 2015, στην Αθήνα, σε ηλικία 93 ετών, ο Παναγιώτης Σεΐζης, σύζυγος Μαγδαληνής το γένος Αργ. Δ. Δρακοπούλου. Η κηδεία του ετελέσθη στη γενέτειρά του Μυρτιά Ηλείας. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς τους.

- Απεβίωσε την 27η Αυγούστου 2015, στην Αθήνα, σε ηλικία 80 ετών, ο Νικόλαος Καν. Χριστόπουλος. Η κηδεία του ετελέσθη στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Απεβίωσε την 20ή Αυγούστου 2015, στην Αθήνα, σε ηλικία 82 ετών, η Όλγα σύζ. Ι. Γούβαλη, το γένος Αργυρίου Παν. Δρακοπούλου. Η κηδεία της ετελέσθη στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κορυδαλλού. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

- Απεβίωσε την 8η Μαΐου 2015, στην Αθήνα, σε ηλικία 76 ετών, ο Ιωάννης Παν. Δρακόπουλος. Η κηδεία του ετελέσθη στο Γ΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του αποβιώσαντος.

- Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τον Ιωσήφ Βαρβαρέσο και τους οικείους του για την απώλεια της συζύγου του Χαρούλας.

- Ο Σύλλογος Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την Ηγουμένη της Μονής Καλαμίου Αλεξία για την απώλειά του πατρός της Λεωνίδα Δέκα.

- Απεβίωσε την 12η Ιανουαρίου 2015 σε ηλικία 87 ετών, στην Τρίπολη, η Μαρία σύζ. Λάμπρου Χρονοπούλου. Η κηδεία της ετελέσθη την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, ώρα 13.00΄, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σκοπής. Ο Σύλλογος Ατσιχωλιτών εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς της. Το 40ήμερο μνημόσυνό της ετελέσθη την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 στον ίδιο Ιερό Ναό.

Έτος 2014

Απεβίωσε την 18η Σεπτεμβρίου 2014 σε ηλικία 67 ετών, στη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτείων, όπου διέμενε επί σαράντα και πλέον έτη, αναδειχθείς εις την ξένην ως διακεκριμένος Μηχανικός, ο Ιωάννης Σκουρλάς του Αθανασίου. Ο αποβιώσας συμπατριώτης μας εκηδεύθη στον Ατσίχωλο το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014. Ο Σύλλογος Ατσιχωλιτών συλλυπείται θερμά τους οικείους και συγγενείς, ιδιαιτέρως δέ τον αδελφό του αποβιώσαντος Αναστάσιο Αθ. Σκουρλά, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Σχόλια (6)
  1. Τάσος Σκουρλάς says:

    Εγώ και η οικογένεια του αδελφού μου Χρήστου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συγγενείς, πατριώτες και φίλους, από Ατσίχωλο και Βλαχόρραφτη, που μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος μας για την απώλεια του αδελφού μας Γιάννη. Ιδιαίτερες είναι οι ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών Ηλία Καψιμάλη, που στάθηκε στο πλευρό μας όλες τις επώδυνες ημέρες, μέχρι της αφίξεως της σορού από την Αμερική. Επίσης, θερμές ευχαριστίες οφείλονται σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, παλαιά και νέα, που τίμησαν τον θανόντα αδελφό μας με την παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία από τον Αγιοθανάση του Ατσιχώλου.

  2. Ελένη Σκουρλά says:

    Ευχαριστούμε για την συμπαράστασή σας στο πένθος μας. Ο Γιάννης Σκουρλάς επιστρέφει στην γενέθλιο γη μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Κρίμα σε αυτούς που δεν είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν καλύτερα. Ήταν ένας ιδιαίτερος και αξιόλογος άνθρωπος. Θα ζει πάντα μέσα στις καρδιές όσων τον αγάπησαν.

  3. Σύλλογος Ατσιχωλιτών says:

    Στη μνήμη Σπύρου Β. Δρακόπουλου κατατέθηκαν υπέρ του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» 3.000 ευρώ από τον υιό του Βασίλειο Σπ. Δρακόπουλο και 1.000 ευρώ από τον εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο. Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί.

  4. Οικογένεια του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Παν. Δρακόπουλου says:

    Ευχαριστούμε θερμά συγγενείς, συγχωριανούς και φίλους που συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος μας.

  5. Τάσος Σκουρλάς says:

    Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω και προσωπικά τα θερμά μου συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς τού εκλιπόντος, εκλεκτού συμπατριώτη μας Ιωάννη Β. Τσάπα. Θητεύσας επί προεδρείας μου Ταμίας του Συλλόγου (2005 - 2010), υπήρξε επιπροσθέτως άριστος συνεργάτης και φίλος, έχων πάντοτε κατά νού το κοινό καλό, του Συλλόγου και του χωριού. Αιωνία η μνήμη του!

  6. J. Drakos, USA says:

    Λυπήθηκα πολύ για την απώλεια της αγαμημένης και σεβαστής μας Φώτως. Εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς μας.

Το σχόλιό σας...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *