Κοινωνικά

Απεβίωσε την 27η Ιανουαρίου 2017 στην Αθήνα ο Αντώνης Σπυρόπουλος, σύζ. Μαρίας Β. Κόκκορη, ετών 79. Η κηδεία ετελέσθη την 31η Ιανουαρίου 2017, ώρα 14.30΄, στο Γ΄ Νεκροταφείο.  Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του προς τους οικείους και συγγενείς του αποθανόντος.

– Απεβίωσε την 31η Δεκεμβρίου 2016 στην Αθήνα ο Παναγιώτης Θ. Δρακόπουλος, ετών 46. Η κηδεία του ετελέσθη την Τρίτη 3η Ιανουαρίου 2017, ώρα 15.00΄, στο Νεκροταφείο Χαλανδρίου.  Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του προς τους οικείους και συγγενείς του αποθανόντος.

– Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Νικολάου Γεωργίου Γαϊτανάρη ετελέσθη την Κυριακή 18η Δεκεμβρίου 2016, ώρα 09.00΄, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασαίου Ατσιχώλου.

– Απεβίωσε την 13 Νοεμβρίου 2016 και εκηδεύθη στον Ατσίχωλο ο Νικόλαος Γεωργίου Γαϊτανάρης, ετών 44. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του προς τους οικείους και συγγενείς του αποθανόντος.

– Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Στέλλας συζ. Ιωάννου Β. Τσάπαθα τελεσθεί την Κυριακή 2α Οκτωβρίου 2016, ώρα 09.00΄στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιεράς Μονής Καλαμίου Ατσιχώλου.

– Απεβίωσε την 27η Αυγούστου 2016 στην Αθήνα η Στέλλα σύζ. Ιωάννου Β. Τσάπα σε ηλικία 73 ετών. Η κηδεία της ετελέσθη την επομένη στον Ατσίχωλο.  Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του προς τους οικείους και συγγενείς της αποθανούσης.

– Απεβίωσε την 29η Ιουνίου 2016 και εκηδεύθη στην Αθήνα (Γ΄ Νεκροταφείο, 04.07.2016), ο Κυριάκος Ταγκαλάκης, εκ Καρυταίνης, σύζ. Μαρίνας Β. Σωτηροπούλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του προς τους οικείους και συγγενείς του αποθανόντος.

– Απεβίωσε την 4η Μαΐου 2016 και εκηδεύθη στην Αθήνα, ο Aργύριος Kαλπακής, υιός της Ουρανίας, το γένος Κωνσταντίνου Λάλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του προς τους οικείους και συγγενείς του αποθανόντος.

Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Σταυρούλας (Βούλας) σύζ. Παν. Ρεμπή, το γένος Αργ. Δ. Δρακοπούλουετελέσθη την Κυριακή 31η Ιανουαρίου 2015, ώρα 10.00΄στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Άνω Καλαμακίου.

– Απεβίωσε την 18η Ιανουαρίου 2016 και εκηδεύθη στην Αθήνα, σε ηλικία 90 ετών, ο Νικόλαος Χρ. Λαμπρόπουλος. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του προς τους οικείους και συγγενείς της.

– Απεβίωσε την 24η Δεκεμβρίου 2015, στην Αθήνα, σε ηλικία 82 ετών, η Σταυρούλα (Βούλα) σύζ. Παν. Ρεμπή, το γένος Αργ. Δ. Δρακοπούλου. Η κηδεία της τελείται στο Νεκροταφείο Βύρωνος την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του προς τους οικείους και συγγενείς της.

– Στη μνήμη Σπύρου Β. Δρακόπουλου κατατέθηκαν υπέρ του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» 3.000 ευρώ από τον υιό του Βασίλειο Σπ. Δρακόπουλο και 1.000 ευρώ από τον εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο. Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί.

– Απεβίωσε αρχές Δεκεμβρίου 2015 στο εξωτερικό και εκηδεύθη στην Αθήνα, σε ηλικία 82 ετών, ο Σπύρος Β. Δρακόπουλος. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του προς τους οικείους και συγγενείς της.

– Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Παναγιώτη Σεΐζη και Μαγδαληνής σύζ. Παν. Σεΐζη, το γένος Αργ. Δ. Δρακοπούλου, τελείται την Κυριακή 18η Οκτωβρίου 2015, ώρα 10.00΄στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Περιστερίου.

– Απεβίωσε την 13 Οκτωβρίου 2015, στην Αθήνα, σε ηλικία 90 ετών, η Παγώνα σύζ. Αθαν. Αναστασοπούλου, το γένος Βασ. Κ. Δρακοπούλου. Η κηδεία της ετελέσθη στο Νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του προς τους οικείους και συγγενείς της.

– Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Νικολάου Καν. Χριστοπούλου ετελέσθη την Κυριακή 4η Οκτωβρίου 2015, ώρα 09.30΄στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Κάτω Πατησίων.

– Απεβίωσε την 26η Σεπτεμβρίου 2015, στην Αθήνα, σε ηλικία 90 ετών, η Μαγδαληνή σύζ. Παν. Σεΐζη, το γένος Αργ. Δ. Δρακοπούλου. Η κηδεία της ετελέσθη στη γενέτειρά του συζύγου της Μυρτιά Ηλείας. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του προς τους οικείους και συγγενείς της.

– Απεβίωσε την 20ή Σεπτεμβρίου 2015, στην Αθήνα, σε ηλικία 73 ετών, η Όλγα Πέτρου Τσουτσάνη.

– Απεβίωσε την 10η Σεπτεμβρίου 2015, στην Αθήνα, σε ηλικία 93 ετών, ο Παναγιώτης Σεΐζης, σύζυγος Μαγδαληνής το γένος Αργ. Δ. Δρακοπούλου. Η κηδεία του ετελέσθη στη γενέτειρά του Μυρτιά Ηλείας. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του προς τους οικείους και συγγενείς τους.

– Απεβίωσε την 27η Αυγούστου 2015, στην Αθήνα, σε ηλικία 80 ετών, ο Νικόλαος Καν. Χριστόπουλος. Η κηδεία του ετελέσθη στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του προς τους οικείους και συγγενείς της.

– Απεβίωσε την 20ή Αυγούστου 2015, στην Αθήνα, σε ηλικία 82 ετών, η Όλγα σύζ. Ι. Γούβαλη, το γένος Αργυρίου Παν. Δρακοπούλου. Η κηδεία της ετελέσθη στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κορυδαλλού. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του προς τους οικείους και συγγενείς της.

– Απεβίωσε την 8η Μαΐου 2015, στην Αθήνα, σε ηλικία 76 ετών, ο Ιωάννης Παν. Δρακόπουλος. Η κηδεία του ετελέσθη στο Γ΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του προς τους οικείους και συγγενείς του αποβιώσαντος.

– Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τον Ιωσήφ Βαρβαρέσο και τους οικείους του για την απώλεια της συζύγου του Χαρούλας.

– Ο Σύλλογος Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την Ηγουμένη της Μονής Καλαμίου Αλεξία για την απώλειά του πατρός της Λεωνίδα Δέκα.

– Απεβίωσε την 12η Ιανουαρίου 2015 σε ηλικία 87 ετών, στην Τρίπολη, η Μαρία σύζ. Λάμπρου Χρονοπούλου. Η κηδεία της ετελέσθη την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, ώρα 13.00΄, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σκοπής. Ο Σύλλογος Ατσιχωλιτών εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στους οικείους και συγγενείς της. Το 40ήμερο μνημόσυνό της ετελέσθη την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 στον ίδιο Ιερό Ναό.

– Απεβίωσε την 18η Σεπτεμβρίου 2014 σε ηλικία 67 ετών, στη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτείων, όπου διέμενε επί σαράντα και πλέον έτη, αναδειχθείς εις την ξένην ως διακεκριμένος Μηχανικός, ο Ιωάννης Σκουρλάς του Αθανασίου. Ο αποβιώσας συμπατριώτης μας εκηδεύθη στον Ατσίχωλο το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014. Ο Σύλλογος Ατσιχωλιτών συλλυπείται θερμά τους οικείους και συγγενείς, ιδιαιτέρως δέ τον αδελφό του αποβιώσαντος Αναστάσιο Αθ. Σκουρλά, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ευχαριστίες

Εγώ και η οικογένεια του αδελφού μου Χρήστου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συγγενείς, πατριώτες και φίλους, από Ατσίχωλο και Βλαχόρραφτη, που μας συμπαραστάθηκαν θερμά στο βαρύτατο πένθος μας για την απώλεια του αδελφού μας Γιάννη. Ιδιαίτερες είναι οι ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών Ηλία Καψιμάλη, που στάθηκε στο πλευρό μας όλες τις επώδυνες ημέρες, μέχρι της αφίξεως της σορού από την Αμερική. Επίσης, θερμές ευχαριστίες οφείλονται σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, παλαιά και νέα, που τίμησαν τον θανόντα αδελφό μας με την παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία από τον Αγιοθανάση του Ατσιχώλου.

ΤΑΣΟΣ ΣΚΟΥΡΛΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ 1

  1. Σκουρλά Ελένη, 24 Σεπτεμβρίου 2014, 21.26΄

    Ευχαριστούμε για την συμπαράστασή σας στο πένθος μας. Ο Γιάννης Σκουρλάς επιστρέφει στην γενέθλιο γη μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Κρίμα σε αυτούς που δεν είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν καλύτερα. Ήταν ένας ιδιαίτερος και αξιόλογος άνθρωπος. Θα ζει πάντα μέσα στις καρδιές όσων τον αγάπησαν.

Το σχόλιό σας